Antocyjany jako składnik żywności funkcjonalnej stosowanej w profilaktyce chorób układu krążenia
Joanna  Saluk-Juszczak
Postepy Hig Med Dosw
2010; 64 451-458
ICID: 920474



Wszystkich wyświetleń streszczenia: 478
Wszystkich ściągnięć pełnego tekstu: 30706
Największa liczba ściągnięć: 740 2016.04
Najmniejsza liczba ściągnięć: 65 2011.06
Średnia miesięczna liczba ściągnięć:: 383.83

Pobrania według krajów:
 : 2222
 Anonymous Proxy: 4
 Argentina: 4
 Austria: 15
 Australia: 37
 Bosnia and Herzegovina: 2
 Belgium: 11
 Bulgaria: 4
 Brazil: 55
 Canada: 103
 Switzerland: 15
 Cote D'Ivoire: 2
 Chile: 4
 China: 478
 Colombia: 7
 Czech Republic: 25
 Germany: 480
 Denmark: 14
 Egypt: 14
 Spain: 73
 Europe: 356
 Finland: 19
 France: 167
 United Kingdom: 257
 Greece: 11
 Guatemala: 2
 Hong Kong: 4
 Croatia: 6
 Hungary: 18
 Indonesia: 39
 Ireland: 46
 Israel: 3
 India: 51
 Iran, Islamic Republic of: 52
 Iceland: 34
 Italy: 296
 Jordan: 2
 Japan: 47
 Cambodia: 2
 Korea, Republic of: 82
 Kuwait: 5
 Lebanon: 2
 Lithuania: 7
 Luxembourg: 3
 Latvia: 2
 Moldova, Republic of: 2
 Mongolia: 5
 Mauritius: 1
 Mexico: 32
 Malaysia: 3
 New Caledonia: 1
 Netherlands: 117
 Norway: 8
 New Zealand: 6
 Oman: 2
 Panama: 2
 Peru: 12
 Pakistan: 7
 Poland: 21507
 Portugal: 18
 Romania: 84
 Serbia: 5
 Russian Federation: 362
 Saudi Arabia: 6
 Sweden: 12
 Slovenia: 1
 Slovakia: 12
 Thailand: 10
 Turkey: 61
 Taiwan: 56
 Ukraine: 49
 United States: 3213
 Uruguay: 2
 Venezuela: 2
 South Africa: 2