Oxidized dietary lipids may participate in the development of atherosclerosis
Bogdan Mazur, Bożena Bałasińska
Postepy Hig Med Dosw
2004; 58 176-182
ICID: 12229



Wszystkich wyświetleń streszczenia: 515
Wszystkich ściągnięć pełnego tekstu: 5709
Największa liczba ściągnięć: 144 2016.01
Najmniejsza liczba ściągnięć: 2 2007.05
Średnia miesięczna liczba ściągnięć:: 51.43

Pobrania według krajów:
 : 391
 Argentina: 6
 Austria: 5
 Australia: 8
 Bosnia and Herzegovina: 4
 Belgium: 3
 Brazil: 11
 Belarus: 4
 Canada: 13
 Switzerland: 3
 China: 144
 Colombia: 2
 Czech Republic: 8
 Germany: 181
 Denmark: 3
 Dominican Republic: 2
 Algeria: 2
 Ecuador: 2
 Egypt: 4
 Spain: 3
 Europe: 88
 Finland: 4
 France: 48
 United Kingdom: 55
 Ghana: 1
 Croatia: 2
 Hungary: 4
 Indonesia: 10
 Ireland: 18
 Israel: 3
 India: 22
 Iraq: 1
 Iran, Islamic Republic of: 16
 Iceland: 2
 Italy: 57
 Japan: 28
 Korea, Republic of: 7
 Kuwait: 2
 Kazakhstan: 3
 Lebanon: 2
 Lithuania: 6
 Luxembourg: 20
 Latvia: 2
 Mongolia: 2
 Mexico: 1
 Malaysia: 3
 Netherlands: 40
 Norway: 6
 Philippines: 2
 Pakistan: 10
 Poland: 2745
 Puerto Rico: 2
 Portugal: 8
 Romania: 7
 Serbia: 15
 Russian Federation: 151
 Sweden: 5
 Slovakia: 3
 Thailand: 10
 Turkey: 28
 Taiwan: 1
 Ukraine: 50
 United States: 1403
 Venezuela: 2
 Vietnam: 1
 South Africa: 2