Właściwości prebiotyczne dekstryn otrzymanych ze skrobi ziemniaczanej

Renata   Barczyńska, Katarzyna   Śliżewska, Zdzisława   Libudzisz, Kamila   Kapuśniak, Janusz   Kapuśniak
Postepy Hig Med Dosw
2015; 69 1031-1041
ICID: 1168376
Wszystkich wyświetleń streszczenia: 0
Wszystkich ściągnięć pełnego tekstu: 947
Największa liczba ściągnięć: 127 2015.10
Najmniejsza liczba ściągnięć: 17 2016.12
Średnia miesięczna liczba ściągnięć:: 49.84

Pobrania według krajów:
 : 128
 Argentina: 2
 Austria: 2
 Australia: 20
 Bulgaria: 2
 Bolivia: 2
 Brazil: 2
 China: 50
 Czech Republic: 2
 Germany: 78
 Spain: 2
 Europe: 32
 France: 25
 United Kingdom: 18
 Hungary: 2
 Indonesia: 8
 India: 6
 Iran, Islamic Republic of: 12
 Italy: 6
 Japan: 12
 Korea, Republic of: 2
 Mexico: 4
 Malaysia: 2
 Netherlands: 2
 Poland: 251
 Palestinian Territory: 2
 Romania: 2
 Serbia: 2
 Russian Federation: 57
 Thailand: 2
 Turkey: 8
 Taiwan: 4
 Ukraine: 4
 United States: 190
 Vietnam: 4