Właściwości prebiotyczne dekstryn otrzymanych ze skrobi ziemniaczanej

Renata   Barczyńska, Katarzyna   Śliżewska, Zdzisława   Libudzisz, Kamila   Kapuśniak, Janusz   Kapuśniak
Postepy Hig Med Dosw
2015; 69 1031-1041
ICID: 1168376
Wszystkich wyświetleń streszczenia: 0
Wszystkich ściągnięć pełnego tekstu: 1207
Największa liczba ściągnięć: 127 2015.10
Najmniejsza liczba ściągnięć: 17 2016.12
Średnia miesięczna liczba ściągnięć:: 54.86

Pobrania według krajów:
 : 172
 Argentina: 4
 Austria: 2
 Australia: 20
 Bulgaria: 2
 Bolivia: 2
 Brazil: 2
 Canada: 2
 China: 64
 Czech Republic: 2
 Germany: 82
 Egypt: 4
 Spain: 2
 Europe: 32
 France: 35
 United Kingdom: 22
 Hungary: 8
 Indonesia: 14
 India: 8
 Iran, Islamic Republic of: 14
 Italy: 39
 Japan: 14
 Korea, Republic of: 10
 Sri Lanka: 2
 Lithuania: 2
 Mexico: 8
 Malaysia: 4
 Netherlands: 4
 Poland: 265
 Palestinian Territory: 2
 Portugal: 2
 Romania: 2
 Serbia: 2
 Russian Federation: 70
 Thailand: 4
 Turkey: 12
 Taiwan: 6
 Ukraine: 18
 United States: 244
 Vietnam: 4