Nutrigenomika – bioaktywne składniki żywności 
Monika  Gętek, Natalia  Czech, Katarzyna  Fizia, Agnieszka  Białek-Dratwa, Małgorzata  Muc-Wierzgoń, Teresa  Kokot, Ewa  Nowakowska-Zajdel
Postepy Hig Med Dosw
2013; 67 255-260
ICID: 1043606



Wszystkich wyświetleń streszczenia: 407
Wszystkich ściągnięć pełnego tekstu: 15864
Największa liczba ściągnięć: 665 2017.01
Najmniejsza liczba ściągnięć: 100 2013.08
Średnia miesięczna liczba ściągnięć:: 330.5

Pobrania według krajów:
 : 1128
 Albania: 2
 Argentina: 11
 Austria: 5
 Australia: 26
 Bosnia and Herzegovina: 3
 Belgium: 4
 Bulgaria: 5
 Brazil: 147
 Belarus: 2
 Canada: 23
 Switzerland: 4
 Chile: 18
 China: 330
 Colombia: 13
 Czech Republic: 7
 Germany: 449
 Denmark: 4
 Ecuador: 2
 Egypt: 10
 Spain: 90
 Europe: 220
 Finland: 14
 France: 102
 United Kingdom: 129
 Greece: 16
 Hong Kong: 7
 Croatia: 6
 Hungary: 16
 Ireland: 38
 Israel: 3
 India: 64
 Iran, Islamic Republic of: 50
 Iceland: 6
 Italy: 199
 Japan: 20
 Korea, Republic of: 28
 Lebanon: 6
 Lithuania: 6
 Luxembourg: 5
 Moldova, Republic of: 2
 Macau: 4
 Mexico: 119
 Malaysia: 4
 Netherlands: 26
 Norway: 4
 New Zealand: 4
 Peru: 2
 Philippines: 2
 Pakistan: 14
 Poland: 11332
 Palestinian Territory: 10
 Portugal: 24
 Qatar: 2
 Romania: 6
 Serbia: 8
 Russian Federation: 268
 Saudi Arabia: 4
 Sweden: 10
 Slovenia: 3
 Slovakia: 2
 Thailand: 3
 Turkey: 69
 Taiwan: 24
 Ukraine: 31
 United States: 651
 Uruguay: 4
 Venezuela: 2
 Vietnam: 10
 South Africa: 2