Nutrigenomika – bioaktywne składniki żywności 
Monika  Gętek, Natalia  Czech, Katarzyna  Fizia, Agnieszka  Białek-Dratwa, Małgorzata  Muc-Wierzgoń, Teresa  Kokot, Ewa  Nowakowska-Zajdel
Postepy Hig Med Dosw
2013; 67 255-260
ICID: 1043606



Wszystkich wyświetleń streszczenia: 407
Wszystkich ściągnięć pełnego tekstu: 17695
Największa liczba ściągnięć: 800 2017.03
Najmniejsza liczba ściągnięć: 100 2013.08
Średnia miesięczna liczba ściągnięć:: 346.96

Pobrania według krajów:
 : 1305
 Anonymous Proxy: 4
 Albania: 2
 Argentina: 11
 Austria: 7
 Australia: 36
 Bosnia and Herzegovina: 3
 Belgium: 6
 Bulgaria: 5
 Brazil: 153
 Belarus: 2
 Canada: 23
 Switzerland: 8
 Chile: 18
 China: 332
 Colombia: 17
 Czech Republic: 7
 Germany: 469
 Denmark: 4
 Ecuador: 2
 Egypt: 10
 Spain: 94
 Europe: 272
 Finland: 14
 France: 116
 United Kingdom: 133
 Greece: 16
 Hong Kong: 7
 Croatia: 6
 Hungary: 16
 Ireland: 40
 Israel: 3
 India: 68
 Iran, Islamic Republic of: 50
 Iceland: 8
 Italy: 233
 Japan: 22
 Korea, Republic of: 28
 Lebanon: 6
 Lithuania: 6
 Luxembourg: 5
 Moldova, Republic of: 2
 Macau: 4
 Mexico: 119
 Malaysia: 4
 Netherlands: 26
 Norway: 4
 New Zealand: 4
 Peru: 2
 Philippines: 2
 Pakistan: 14
 Poland: 12625
 Palestinian Territory: 10
 Portugal: 26
 Qatar: 2
 Romania: 6
 Serbia: 8
 Russian Federation: 290
 Saudi Arabia: 4
 Sweden: 10
 Slovenia: 3
 Slovakia: 8
 Thailand: 3
 Turkey: 69
 Taiwan: 24
 Ukraine: 65
 United States: 776
 Uruguay: 4
 Venezuela: 2
 Vietnam: 10
 South Africa: 2