Właściwości prebiotyczne dekstryn otrzymanych ze skrobi ziemniaczanej

Renata Barczyńska 1, Katarzyna Śliżewska 2, Zdzisława Libudzisz 2, Kamila Kapuśniak 1, Janusz Kapuśniak 1
1 - Institute of Chemistry, Environmental Protection and Biotechnology, Jan Dlugosz University in Czestochowa, Poland
2 - Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Technical University of Lodz, Poland
Postepy Hig Med Dosw
2015; 69 1031-1041
ICID: 1168376
Article type: Original article
 
 

  PEŁNY TEKST STATS

Poleć artykuł

Nazwisko i Imię:
E-mail:
From:
Język:


Artykuły powiązane in IndexCopernicus™
     probiotic bacteria [11 powiązanych rekordów]
     Dietary Fiber [46 powiązanych rekordów]
     prebiotic [13 powiązanych rekordów]
     Dextrins [1 powiązanych rekordów]
     intestinal bacteria [2 powiązanych rekordów]