Biologiczna aktywność białek i peptydów pochodzących z żółtka jaja

Aleksandra Zambrowicz 1, Anna Dąbrowska 1, Łukasz Bobak 1, Marek Szołtysik 1
1 - Department of Animal Products Technology and Quality Management, Faculty of Food Science, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Wrocław, Poland
Postepy Hig Med Dosw
2014; 68 1524-1529
ICID: 1133600
Article type: Review article
 
 

DOI: 10.5604/17322693.1133600
PMID 25834095 - kliknij tu by zobaczyć artykuł w bazie danych PubMed
  PEŁNY TEKST STATS

Poleć artykuł

Nazwisko i Imię:
E-mail:
From:
Język:


Artykuły powiązane in IndexCopernicus™
     egg yolk proteins [0 powiązanych rekordów]
     Phosvitin [0 powiązanych rekordów]
     biopeptides [0 powiązanych rekordów]
     antioxidant [513 powiązanych rekordów]
     ACE-inhibitory activity [0 powiązanych rekordów]